Hei dere søte!

I dag tenkte jeg å ta en anbefaling, noe som er veldig lenge siden jeg har hatt. På bildene over ser dere hvordan concealeren jeg skal anbefale ser ut, og grunnen til at jeg skal anbefale denne concealeren er fordi jeg er utrolig fornøyd med den og har brukt den utrolig lenge. Dette er er rett og slett favoritt concealeren min!

Design: Designet er så og si ganske kjedelig, men det er egentlig ikke det viktigste synes jeg. Hvis du sammenligner denne i forholdt til ysl touché éclat, ja, da er den stygg, men ellers så er designet egentlig helt greit!

Pris: Jeg kjøpte denne concealeren for 155 ,-kr noe jeg synes er en helt grei pris. Denne concealeren ser jeg på som "spesiell" fordi den både dekker kviser og mørke ringer under øynene, noe som er utorlig bra! Er også massevis med produkt i den lille tuben, noe som virkelig er et stort pluss.

Pigmentasjon: Synes denne concealeren er enkel og blende ut, og du trenger ikke mye produkt for å ha nok dekke til begge øynene. Bruker selv ringfingeren, eller en fluffy kost til å påføre den med, og resultatet blir fantastisk fint og jevnt.

Alt i alt:

 • design: 6/10
 • pris: 8/10
 • prigmentasjon og retultat: 10/10 !!
 • TOTAL: 24/30

Elsker virkelig denne concealeren og er den perfekte om du er på jakt etter noe som dekker både urenheter og mørke ringer under øynene!

Hva synes du om omtalen?

 

 


Børsten finner dere HER

Hallo alle folk! ♥

Tenkte å anbefale denne kosten fra everyday minerals. Anbefalingen blir ikke så lang, og jeg tar den egentlig litt på sparket nå, jeg :-)

Design: Jeg elsker faktisk designet! Det er liksom slik jeg synes det ser finest ut! Alt er enkelt uten at det blir for kjedelig. Ser faktisk ganske proffesjonelt ut.

Pris: Prisen var noe som 131 kr eller noe sånn, men jeg tror jeg fikk den på 30%. Uten rabatt får du den for 175 kr tror jeg , men prisen er uansett uslåelig, hahah. Jeg synes dette er en sinnsykt god pris i forhold til en så myk og god børste! Den har ikke mistet noen hår engang. Det kaller jeg veldig imponerende!

Ulemper og fordeler:

+Enkelt og fint design

+tette hår

+veldig bra pris

+har ikke mistet noen hår

+mykeste børsten i hele verden

-luktet litt rart i begynnelsen, men det har begynnt å gå vekk, da

Jeg bruker forressten denne kosten til bare minerals foundationen min, som også anbefales skikkelig! Børsten passer perfekt i lokket til foundationen, så den er veldig bra å bruke til den foundationen! Sist men ikke minst vil jeg anbefale siden, coverbrands.no, jeg bestilte kosten på. De har super rask levering, men denne gangen var de utsolgt for kosten, så den kom litt senere.

Har du denne børsten? I såfall, hva synes du?

// ikke sponset produkt

 
Hei!

Tenkte jeg skulle blogge litt nå, siden det ikke skjer så veldig mye i livet mitt. Hehe, har vært med søte Sophie i dag da + skypet med folk, så jeg har jo gjort noe i dag, men akkurat nå: sitter på rumpen med dataen på fanget.

Jeg har sett en del bloggere anbefale ulike programmer og slik, så i dag blir det det jeg skal. Bildene er tatt fra iPoden min da, sånn i tilfelle dere lurte.

Men da skal jeg egentlig bare starte med å "fortelle" litt om hvert program, daaaa. (skrev veldig mye daaa..)

Bloglovin: Greit å holde seg oppdatert med det siste nye fra bloggene jeg leser!

Skype: haha, musthave for meg, hvis ikke kan jeg ikke holde kontakten med Krtistian i Stavanger ♥ hahah. Neida, dette programmet bruker jeg en del når jeg føler for å se folk i stedet for å bruke chatten ;)

PS express: Photoshop på iPoden/iPhonen/iPaden er ganske greit når man skal redigere et bilde kjapt når man har dårlig med tid. På en måte en litt mindre versjon av photoshop på dataen min :)

Facebook: kan ikke si mer enn at jeg ikke klarer meg uten. Ferdig med den saken.

Blogg.no: haha, musthave det også. Er liksom bare til å trykke på appen også kan jeg f.eks godkjenne kommentarene mine, eller skrive blogg innlegg.

Spotify: Greit å kunne høre på musikk da :)

Youtube: Enkelt og greit å bare trykke på den og se akkurat de videoene du har lyst til!

Spill: En egen mappe jeg har laget med noen av spillene mine. Kjempe gøy!Angry Birds: Man blir liksom avhengig...

App store: Her kan man laste ned spill og app's.

iMovie: En app hvor du kan redigere videoer og slikt. Veldig greit!

Notater: Denne bruker jeg til å skrive ned handlelistene mine, som kan bli litt lange av og til..

Kalender: Greit å vite hvilken dag det er for meg som aldri vet det..

Safari: Jeg kortslutter uten internett..

Har selvfølgelig en god del andre app's, men dette var bare noen av de :) Man kan laste ned alle appene på app store!

Hva syntes du om dette?

 
Nå er det lengesiden jeg har blogget, og eg er utrolig lei meg for det. Har bare ikke hatt tid forstår dere. Men, bort med det derre maset mitt, i dag tenkte jeg at jeg skulle ha en omtale/anbefaling, siden det er en liten stund siden sist. Det jeg skal anbefale og kage en omtale om er en leppestift fra MAC. Den er helt nydelig. Nå setter jeg i gang!

Design: Designet til MAC har jeg snakket om før, enkelt og greit. Ganske kjedelig egentlig.

Pigmantasjon: Pigmentasjonen i akkurat denne er god, og du får virkelig fram fargen når du tar den på.

Fargen: Fargen elsker jeg, og det var fargen som også gjorde at jeg kjøpte den. Hadde aldri hørt om fargen før, så det var ekstra kult å kjøpe denne fargen.

Pris: Her i Norge har prisene steget på all MAC sminke, noe som er utrolig kjipt. Tror leppestiftene har økt med omlag 20 kr, så de koster cs. 170? Men akkurat denne MAC leppestiften kjøpte jeg i London til en blilligere pris.

Alt i alt: Denne leppestifen liker jeg godt + at den har en ganske god holdbarhet! Et godt kjøp ;)

 • Design: 5/10
 • Pigmentasjon: 9/10
 • Fargen: 9/10
 • Pris: 6/10
 • Total: 29/40

Hva syntes du om omtalen?

 

 
Har lenge hatt lyst til å skrive om denne fatastiske og vakre øyenskyggen fra MAC. MAC er ett av mine favoritt sminkemerker, og dette er en god øyenskygge med en utrolig søt og varm farge. Så nå skal jeg rett og slett lage en vurdering av den.

Design: Designet på denne øyenskyggen er egentlig ganske kjedelig, men det er også et ganske greit design, for det er liksom helt vanelig. Designet består av sorte farger, og på toppen av lokket står det M.A.C. Egentlig ganske greit. Navnet på fargen på øyenskyggen finner man på baksiden.

Pigmentasjon: Pigmentasjonen av øyenskyggene til MAC, er rett  og slett helt fantastisk! Om jeg kommer litt ani med finger tuppen min får jeg rikelig med farge, og kan legge den lett på lokket uten å ta mer og mer og mer.

Fargen: Fargen er så søt! Elsker at den er litt utstående fra alle de andre kjedelige brune øyenskyggene mine, og at jeg endelig turte å kjøpe denne fargen. Elsker den rett og slett. Minner om en varm rosa farge, altså hot pink http://bloggfiler.no/iidzia.blogg.no/images/728072-10-1311852936250-t50.jpg

Pris: Koster litt penger liksom, 160 kr. Om du velger å kjøpe den depottet får du jo den for 100 kr, så det er greit nok. Men den er verdt alle pengene!

Alt i alt: Det er en grunn til at jeg vurderer denne i det hele tatt, for jeg hater å vudere ting som ikke er bra. L o v e http://bloggfiler.no/iidzia.blogg.no/images/728072-10-1311852936250-t50.jpg

 • Design: 7/10
 • Pigmentasjon: 9/10
 • Fargen: 10/10
 • Pris: 8/10
 • Total:  34/40

34/40 poeng er en utrolig bra total sum, og jeg anbefaler dere alle denne suuper søte øyenskyggen! http://bloggfiler.no/iidzia.blogg.no/images/728072-10-1311852936250-t50.jpg

Hva syntest du om min omtale/anbefaling?


 

Jeg må bare si jeg elsker denne neglelakken! Elsker sånne lyse søte sommer farger nå som været går seg til. Jeg får rett og slett skikkelig sommerfølelse av denne fargen her.

Er veldig glad i h&m sine neglelakker, for de har så mange fine farger, også er de ikke så dyre heller. Denne fargen anbefales virkelig. Elsk.
Da jeg virkelig tenkte meg om, kom jeg på at det var noe viktig jeg hadde glemt. Å anbefale denne øyenskyggen her fra IsaDora var da denne "viktige" tanken, og dette er en av de beste øyenskygge palletene jeg har prøvd! 

Design: Designet er ikke så veldig gøyalt, men jeg synest det passer inn i sminkepungen min. Designet kunne vært verre for å si det sånn, så designet synest jeg er helt greit.

Pigment: Denne øyenskyggen har utrolig bra pigment + at den er utrolig holdbar selv om jeg ikke har/bruker primer. Et stort pluss!

Fargene: Fargene på øyenskyggene er veldig nøytrale og vanlige, slik at jeg kan bruke disse til hverdags. Jeg virkelig elsker den lyseste fargen, og om jeg vil være litt mørkere på øynene er det bare til å ta på den mørkeste som gir en dramatisk og nydelig look.

Alt i alt: Dette øyenskygge palletet er virkelig et must have i min sminkepung, og er som sagt en av mine store favoritter. L o v e ♥

 • Design: 6/10
 • Pigment: 10/10
 • Fargene: 8/10
 • Total: 24/30

24/30 poeng er utrolig bra og jeg bare elsker øyenskyggene. Prisen husker jeg desverre ikke..

Hva synes du?


-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits