Heei alle søte!

År og dag har gått siden jeg har oppdatert. Beklager. Jeg skammer meg faktisk skikkelig. Selvom jeg kanskje ikke har blogget på en stund har jeg bestemt meg for å blogge på en blogg jeg nettopp lagde som dere finner HER. Kommer ikke itl å slette denne bloggen for de som lurer! Håper dere begynner å lese den nye bloggen min i stedenfor, da! Vi sees der :**

trykk på ett av hjertene!

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png 


Dere er virkelig verdens beste lesere! TUSEN takk dere! Har sånn plutselig havnet på 50. plass på topplisten i bergen, og jeg kan ikke takke noen andre enn dere som skjekker og kommenterer bloggen min ofte ♥ Jeg er utrolig takknemlig :* (ahah vet det ikke er noe å skryte av når jeg kun ligger på 50. plass, men jajaja er stolt selvom..)

TUSEN TAKK FOLKENS♥Jeg er utrolig åpen for å lese nye blogger, og å bli inspirert av fantastiske ting jeg vet dere der ute kan by på, så SKRIV I KOMMENTARFELTET OM DU VIL AT JEG SKAL BLI DIN NYE LESER!

Vil du la meg ta en titt på bloggen din?
Ble kjempeglad da jeg så at blogg.no hadde kommet ut med en konkurrase om å vinne sexy grafitti parfymen fra escada! Endelig har jeg sjansen :-) Hver enseste gang jeg er i byen eller på et handlesenter kan du ikke se bort ifra at jeg alltid prøver denne parfymen på et parfymeri eller noe..ahah. Den er FANTASTISK god!

 

escvinn2sgHei! Ville bare ta opp en liten sak som sikkert tusen andre bloggere kjenner seg igjen i. Jeg har flere ganger opplevd dette med anonyme kommentarer på blogg, nå har jeg også fått anonyme lapper på skolen.

Det begynte med at jeg fant en lapp liggende på pulten min hvor den "positive" beskjeden lå.. Liksom "hallo, tror den personen som har skrevet de lappene at jeg er dum som en ku eller, når jeg liksom får enda en lapp neste dag hvor det står at den personen hater bloggen min.. MED SAMME HÅNDSKRIFT?!!?" Herregud så misslykket sier jeg bare. Det er komisk at samme person både elsker og hater bloggen min...Det er så stakkarslig av den personen som har gjort dette. Har virkelig lyst til å hjelpe disse stakkars menneskene som er så barnslig og har dette som hobby.. huff og huff....Men jaja, nå skal jeg snart spise middag!

Her kan du åpenbart se at det er samme person som har skrevet lappene. Legg også merke til at det står "hei ida (iidzia)" på begge lappene også..

 

Hva synes du om anonyme kommentarer?
Hadde vært utrolig kjekt om du ville følge meg på facbook, weheartit, youtube, eller bloglovin' ♥ Dere er best! (klikk på bildet for å følge meg)

FACEBOOKWEIT

 

YOUTUBE

 

BLOGLOVIN'TUSEN TAKK OM DU KLIKKER PÅ ETT AV BILDENE


Hei.

Akkurat nå har jeg veldig lyst til å ha sånn ukens blogg opplegg. Det vil foregå slik at hver mandag kårer jeg ukens blogg, som vinner en vurdering + at jeg kommer til å legge inn bilde, blogg adressen til bloggen og skrive litt om den i sidemenyen.

Meld deg på i kommentarfeltet da vel ! ♥

Vil du bli ukas blogg?
 

Jeg har klart å nå 80- plass på topplisten i Bergen. Jeg hadde 362 lesere hinn dagen.  Jeg har 19 følgere på bloglovin', og jeg har verdens beste lesere!♥

♥

Dette innlegget ble ikke skrevet for å skryte eller noe, men jeg vil bare vise hvor utrolig takknemlig jeg er som har alle dere som kommenterer og leser bloggen min! :) Jeg vet at 19 følgere på bloglovin' ikke er det meste akkurat, men jeg ville bare vise til dere at jeg er glad for allt det jeg har oppnådd med blogg, og at jeg har fått noen i det hele tatt som har lyst til å følge meg! Er kjempe takknemlig♥ Tusen millioner takk!!♥


Hei dere!

Nå kan jeg få innrømme at jeg ikke har blogget på en god stund. ..Eller på tre dager? Uansett, så er jeg tilbake for fullt, og denne gangen så starter jeg opp med ett helt nytt design, og som dere ser så har jeg (endelig) fått tilbake sidemenyen min! Har ikke fått profilbildet mitt på plass enda, men derfor trenger jeg Camilla sin hjelp. Håper så innderlig at dere liker designet mitt nå, for dere aner ikke hvor lenge jeg har sittet her i ro og fikset på små-ting her og der. Er sikkert noen ting som fortsatt skal endres litt på, så ja..

Ja, jeg vet at alle bildene mine nedenfor og sikkert langt bak i arkivet er kappet av fordi de er for store, men jaja, bare overse det :)

Forresten, til Camilla: Ser du dette.. Kan du sende de bildene du tok av meg under den photoshooten? :)

Ok, over og ut.

Hva synes du om designet mitt?
Har endret headeren min litt til i photoshop, slik at det ble til runde former, og en elegant skygge. Fornøyd.

Hva synes du om den nye headeren? Fin?-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mai 2013 -Mars 2013 -Februar 2013 -Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Oktober 2010 -Mai 2010 -Mars 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits