Da tenkte jeg å svare på noen FAQ som står for frequently asked questions (ofte stillte spørsmål) siden jeg ikke pleier å svare så mye i kommentarfeltet ;) btw, dette er bare de spørsmålene jeg har fått inn siden nyttår.

Jeg lurte på om du kunne lage en video når du viser rommet ditt og en video der du viser sminken din? (sminkekolleksjon)

Svar: Ja, for ikke så lenge siden tenkte jeg å ha en bildeserie av rommet mitt, men det er ikke helt "ferdig" enda så jeg venter litt med det. Sminkekolleksjonen finner du HER.  Ellers, så har jeg nettop hatt en sminkekolleksjon og jeg venter til jeg får litt mer nytt heller.

 Hei! Liker designet ditt, er det du som har laget det?

Svar: Tusen takk! Før så skjønnte jeg ikke en drit av hva html-koder (koder til design)  var for noe, så jeg måtte ha noen som kunne lage til meg.. Men nå lager jeg egentlig alltid designene mine selv. 

Kan du ha et innlegg der hvor du viser hvordan du redigerer bilder og hvordan du bruker kameraet ditt?

Svar: Ja selvfølgelig kan jeg det, jeg tenkte å ha en video der hvor jeg viste hvordan værdags bildene mine redigeres. Kameraet kan vi vente litt med ;)

Hvilket kamera er det du bruker til å ta alle bildene dine med, og hvor mye kostet det?

Svar: Kameraet jeg bruker heter Fujifilm FinePix HS10/HS11, og kostet rundt 3000 kroner. Du kan finne en knapp i menyen min der hvor det står "mitt kamera" og om du er interrisert kan du lese mer om det der.

Kan du ha en må gjøre video der vi kan bestemme hva du skal gjøre osv?

Svar: Ja selvfølgelig kan jeg det! Har hatt en før, men den ble jo nærmest fail.. Men ja, jeg skal se hva jeg kan gjøre med det. En vakker dag kommer det sikkert et "må gjøre" innlegg. Heh

Kan du legge ut en sang video?

Svar: Jeg har på en mååååte gjort dette før, men den var ikke så seriøs.. Jeg synest dette blir litt for "privat" ;)

Hvor har du lært allt du kan om sminke?

Svar: Youtube, blogger og folk jeg kjenner :)

Kan du legge ut et innlegg om kameraet ditt, skrive noen ting om det og legge ut bilder av det?

Svar: Ja, det har jeg allerede gjort. Du finner innlegget i menyen over headeren min :)Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene og videoene dine? Kan du lage en videoblogg om det?

Svar: Som jeg skrev skulle jeg selvfølgelig lage en en videoblogg om disse typer ting. Jeg redigerer alle bildene mine i photoshop og picasa. Regner med at jeg kommer til å bruke photoshop ettersom tiden går.. Til videoene mine bruker jeg iMovie HD som kommer med macbook/macbook pro :))

Hvordan får du til slike linker over headeren din?

Svar: Sorry, men akkurat nå så orker jeg ikke å legge ut kodene.. Oki, det man gjør er egentlig bare å søke på "meny under/over header" også trykke på et av de forslagene som kommer opp og følge instruksjonene ;)

Hvordan får du så bra bilder?

Svar: Jeg bruker mitt elskelige speilrefleks♥

Hvordan klarer du å fikse deg så mabge fine html-koder til bloggen?

Svar: Jeg bare søker på det jeg trenger f.eks: farge bak overskrift, også bare følger jeg instruksjonene og endrer litt på ting og slikt. Html-koder er et slags språk.

 

Det var det! Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og dette er ikke noen type spørsmålsrunde bare sånne spørsmål som kommer gang på gang!

 

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits