Hei alle sammen! Ja, jeg er utrolig elendig til å oppdatere, så det er godt noen av dere er tålmodig. Har hatt en super dag. Dro først til byen med verdensbeste stine og camilla, og litt senere kom stine og fredrik bort til meg også gikk vi på butikken. Så da fikk jeg meg litt lørdagsgodt i samme slengen, ehehhe. Nå skal jeg snart spise lasagne med familien og kose meg resten!

Har du gjort noe spesielt i dag?


Heei alle søte!

Etter en liten tur i byen kom jeg hjem sliten og trøtt, men fikk rumpa i gir og spilte inn en liten review til dere! Er jeg ikke flink? Okei, dette innlegget ble for det første sykt seint, men det er vel bedre enn null blogging, er det ikke? Videoen kommer sikkert i morgen på ettermiddagen, alt ettersom hva som skjer.. Skal først og fremst til byen med bestejentene, så får se hvor god tid jeg har igjen av dagen. Men nå skal jeg starte redigeringen slik at videoen kommer fortest mulig ut! Have a nice evening :*

Gleder du deg?

Hva har du gjort i kveld?


Hallå, lenge siden sist mine søte!

I dag tok jeg turen til byen sammen med mine beste, noe som var superkoslig! Fikk kjøpt meg nytt treningstøy og en burger. ahaha. Er så usunn. Senere kommer søteste camilla for å sove over, og vi har planer om å se idol, bake brownies, spise masse drit og bare ha det gøøyy ♥

Hva har du gjort i dag?


genser far cubus, smykke fra ginatricot

Hei alle søte!

Har ikke skjedd noe stort i dag egentlig. Vi hadde mat og helse, og resten var bare teorifag.. og fraansk. Var nettop ute og knipset noen bilder, med tanke på dere. ehehe. Planen nå er vel å spise noe å starte på leksene.

Hva synes du om bildene?

Har du gjort noe spesielt i dag?


Hei alle søte!

Har hatt en litt travel dag i dag. Først var det jo skole, og siden vi sluttet en time tidligere i dag, dro meg, synne og stine til byen. Kjøpte meg en genser fra cubus som dere kanskje får se i morgen! :D Ellers så dro meg og stine på sang som vanlig og nå har jeg kommet hjem og nettopp blitt ferdig med leksene..

Foressten, så fant jeg en sånn skiikkelig fin fotobok som mamma har. Hun har studert mediekunskap tidligere og er også veldig interessert i foto som jeg er! Gleder meg til å se mer i den, og kanskje jeg kan dele noen tips og triks med dere senere!

Hvordan har din dag vært?

Vil du ha fototips? Noen spesielle redigeringstips du vil ha?
smykke fra ginatricot, neglelakk fra essie (leading lady)

Hei alle sammen, og god morgen!

Er så utrolig deilig med fri i dag. ahhhh. Vet enda ikke hva jeg skal finne på. Nå som det er lyst ute (mer grått enn lyst, da..) passer det jo veldig fint å ta noen bilder. Må bare ordne meg først ehehe.

Hva synes du om bildene?

Har du noen planer i dag?


Hallo alle søte!

Må først bare si at jeg er overrasket over alle leserne jeg har fått i det siste, og deres søte ord i kommentarfeltet! Takk. Trodde at nesten ingen leste bloggen min etter jeg hadde mitt lille "fravær", men heldigvis var det ikke slik noe jeg er kjempe glad for. Jeg vil takke deg for at du er inne på siden min .

Siste nytt er at jeg har spilt inn en video om hva jeg har i sminkemappen min. Kommer forhåpentligvis senere i dag i og med at jeg ikke har lekser. Jippi! Ha en flooott dag, fine folk!

Looking forward to watch my new video?


 


Heeei!

Tilbake fra en litt lang tur i byen, og åsane. ahaahah. Var innom ikea i tillegg bare for å få spist litt kjøttboller. De er så gode! Bildet over beskriver egentlig ingenting i forhold til hvordan jeg har det nå. Er så glaaad! Har nettopp vært å kjøpt meg et nytt kameraobjektiv, 50mm f/1.4. iiiik. Jeg er helt ubeskrivelig fornøyd akkurat nå, og jeg merker en klar forskjell fra 1.8! Grunnen til at bildet over var så lite kreativt var pga det ikke er særlig bra lys siden det er mørkt ute oog at jeg ikke har noe særlig å ta bilde av enda.

Nå blir det i hvertfall BILDER folkens!

Har du prøvd ut 50mm f/1.4 før?

Hva har du gjort i dag?

 
heei alle søte!

Er litt flau over det store fraværet mitt uten at jeg har sagt eller fortalt dere noe om at jeg hadde det travelt. Unnskyld. For å få opp stemningen litt, spilte jeg nettopp inn en sminkevideo til dere hvor jeg viser nyttårssminken min! Hvis alt sammen går etter planen er den ute på youtube allerede om noen timer - gled dere!

Grunnen til at jeg ikke har oppdatert bloggen så ofte i det siste er jo selvfølgelig pga. at hverdagene har vært travle, og at inspirasjonen min var helt borte. Heldigvis er den tilbake, og om bare noen få dager skal jeg også kjøpe en ny linse til kameraet, slik at jeg absolutt kommer til å ta flere bilder!det bildet må være det mest randome bildet evaaahh. Passer ikke til innlegget - jeg vet - men har ikke så mange bilder å bruke.. Miss ju London ♥

Gleder du deg til videoen?

 


Heihei alle søte!

Har nettop kommet hjem fra en travel dag på cubus. Fy så mange kunder det er. I hvertfall i går da vi hadde "big smile day" som bestod av 20-30 % på ALLE varer! puuhhh.

Ellers skal jeg bare se fustrete nå før jeg spiser middag og ordner meg til tensing :D

ps: har foressten fått kjolene mine fra nelly, nå! De er DØDSFINEE

Hva synes du om bildene?

Har du det travelt?


-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mars 2013 -Februar 2013 -Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Oktober 2010 -Mai 2010 -Mars 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits