ååhh, elsker å se på slike bilder og bare drømmeee... Er det en ting jeg blir skikkeig glad og motivert av, så er det trenings inspirasjon. Har alltid vært vanskelig for meg å finne en type trening jeg liker, som fotball, håndball eller dans. Har gått på en del sportsaktiviteter før, men slutter alltid året etterpå fordi jeg ikke synes det er noe gøy. Etter jeg fant Cassey Ho på youtube ble jeg såå glad! Hun har de beste treningsvideoen noensinne. Elsker å gjøre de, og har fått resultater av treningen, noe som motiverer meg enda mer! Du finner henne HER.

Hva synes du om inspirasjonen?

Trener du fast?


http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png sommer, quotes, eva longoria, marilyn monroe, palmer, varme, solbriller, jeffrey campbell's, paris, fugler, chanel, leppestift, glitter, farger, WEHEARTIT http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png

Inspirasjon må være noe av det mest fantastiske her i verden. aaahh, herlige saker!

Blir du lett inspirert?bilder fra weheartit

hei og hå, ikke lenge til jul nå!

Har kanskje liitt for mye julestemning, men seriøst, det gir meg et strålende humør! Dagen i dag har så og si vært ganske vanlig. Har ikke skjedd masse spesielt heller, utenom at jeg fikk 6'er på musikk framføringen. førnøyd.

Hva synes du om inspirasjonen?

Gleder du deg til jul?

ahah, kanskje litt tidlig å pynte docken med jule-ikoner, men ble det ikke fint? Lagde bakgrunnen i en fei i tillegg, sånn at jeg fikk en som matchet docken! Skal nok ha denne helt til jul også får vi se hvordan den blir etter det, ahah. Nå skal jeg bestille en kjole fra nelly og pugge til rle-presentasjonen jeg har i morgen.

Hva synes du om docken min?


ahah, tidlig ute eller? Ja, vet at det var liitt for tidlig, men ofte når bestemor spør hva jeg ønsker meg er hodet mitt blankt, så hvorfor ikke skrive det ned når jeg har hodet mitt fullt av ønsker? Gleder meg helt syykt til jul, og det er ikke så altfor lenge til heller.. Synes det også er noe av det beste å gi gavene, og å se hvor glad folk blir! Foressten de ønskene som står over der er bare noen forslag til de i familien. Forventer egentlig ikke noe av det, og ja, jeg vet at det er drøyt å ønske seg en ny kameralinse oog iphone, men som sagt, forventer ingen av delene ;)

Har du noe spesielt du ønsker deg til jul?

Hei alle søte!

Er ikke bildene over fantastiske? Elsker å se slike ting som lyser opp dagen min en trist dag. Er hjemme fra skolen og føler meg ikke helt vel. Hoster og harker, og gudene vet hvorti det tar slutt. puh..

likte du inspirasjonen?

Begynner å bli utrolig fornøyd med rommet mitt http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Endelig begynner det å se ut sånn som jeg alltid har drømt om. Noe sier meg at jeg kanskje burde ha roomtour? Vel, det vurderer jeg!

Hva synes du om bildene?

Kunne du tenke deg en roomtour?


Det er ikke noen andre steder enn Paris jeg vil dra til akkurat . Det er så vakkert. Alle bildene. Språket. Nydelig. Paris er nydelig.

Vil du dra til Paris?

Har du vært i Paris?


Jeg elsker inspirasjon.


Source//tumblr

Åh, jeg bare elsker tumblr! Fant disse utrolig søte bildene der. Har veldig lyst på en slik dabo (som det kalles) til jul ellernoe. De er så søte, og fine og ta bilder av ♡ Disse bildene var bare helt fantastiske! Er full av inspirasjon, og snart så er bildeveggen min ferdig ♡ Har jobbet med den en liten stund nå.. eller begynte å printe i går da, men har på en måte hatt det pågående en liten stund med planleggeing og litt sånn da.

I dag har jeg fått gjort masse! Jeg har dusjet, vært i byen og kjøpt masse som jeg trengte, gått på tur med søte, søte Krestiane () , og spist deilige pannekaker! Snart mover jeg on til studio for å synge!! Funfun ♡ Etter det blir det mer jobbing på bildeveggen ♡♡♡ (Tusen hjerter i innlegget hahahah)

Er du inspirert av danboer?

 

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Februar 2013 -Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits