Hallå, lenge siden sist mine søte!

I dag tok jeg turen til byen sammen med mine beste, noe som var superkoslig! Fikk kjøpt meg nytt treningstøy og en burger. ahaha. Er så usunn. Senere kommer søteste camilla for å sove over, og vi har planer om å se idol, bake brownies, spise masse drit og bare ha det gøøyy ♥

Hva har du gjort i dag?
Heei alle søte!

Var en stund siden oppdatering nå, men som vanlig så har jeg en del å gjøre i ukedagene..

Som dere sikkert ser over har jeg kjøpt meg to produkter som jeg har ønsket meg superlenge. Kjøpte begge produktene på coverbrands.no!  Først ute er mary-lou manizer, og det er en suuperfin highlighter. Elsker å bruke denne på kinnebena, nesebenet, amorsbuen, haken, brynbenet, og mange andre steder som går ann å highlighte. Eeelsker den!

Så kjøpte jeg også en tangle-teezer fordi det også er noe jeg har sett på en god stund. Aller først da jeg oppdaget denne synes jeg det var litt rart at alle skulle lage så stort nummer ut av en hårbørste, men denne hårbørsten er faktisk verdensbeste! Loove it. Lugger ikke like mye, og håret blir ikke like fort slitt som med en vanlig børste.

Har du noen av produktene?genser far cubus, smykke fra ginatricot

Hei alle søte!

Har ikke skjedd noe stort i dag egentlig. Vi hadde mat og helse, og resten var bare teorifag.. og fraansk. Var nettop ute og knipset noen bilder, med tanke på dere. ehehe. Planen nå er vel å spise noe å starte på leksene.

Hva synes du om bildene?

Har du gjort noe spesielt i dag?


Hei alle søte!

Har hatt en litt travel dag i dag. Først var det jo skole, og siden vi sluttet en time tidligere i dag, dro meg, synne og stine til byen. Kjøpte meg en genser fra cubus som dere kanskje får se i morgen! :D Ellers så dro meg og stine på sang som vanlig og nå har jeg kommet hjem og nettopp blitt ferdig med leksene..

Foressten, så fant jeg en sånn skiikkelig fin fotobok som mamma har. Hun har studert mediekunskap tidligere og er også veldig interessert i foto som jeg er! Gleder meg til å se mer i den, og kanskje jeg kan dele noen tips og triks med dere senere!

Hvordan har din dag vært?

Vil du ha fototips? Noen spesielle redigeringstips du vil ha?canon eos 600d + 50mm f/1.4 - day 249

Hva synes du om bildene?


Hei og håå, alle søte!

Fikk rompa i gir og lagde disse kjeksene som dere ser over. Herreguud så gode de er! Abonnerer på benji og judy på youtube (itsjudyslife) og så at benji hadde lagt ut en video på hvordan man lager de  kjeksene som dere ser over. De er så utrolig gode! Alle burde prøve de. Link til videoen HER.

Har du lyst å bake disse kjeksene?canon eos 600d + 50mm f/1.4 - day 248

Hallo alle søte, god søndag!

I dag er det søndag, en dag jeg ikke liker i det hele tatt. Er vel fordi butikkene er stengt. ahaha. Planen i dag er vel å være med Stine og Synne noe jeg gleder meg til. Dere får ha en fiin søndag videre, alle!

Hva synes du om bildet?

Har du noen planer i dag?


canon eos 600d + 50mm f/1.4 - day 247

Redigerte bildet i photoshop cs5.

Hva synes du?

smykke fra ginatricot, neglelakk fra essie (leading lady)

Hei alle sammen, og god morgen!

Er så utrolig deilig med fri i dag. ahhhh. Vet enda ikke hva jeg skal finne på. Nå som det er lyst ute (mer grått enn lyst, da..) passer det jo veldig fint å ta noen bilder. Må bare ordne meg først ehehe.

Hva synes du om bildene?

Har du noen planer i dag?
keep it casual

french lady

Heihei alle søte!

Når jeg kjeder meg er polyvore.com en fantastisk side. Pleier å sitte for meg selv å lage ulike antrekk, noe jeg synes er utrolig gøy! Er i tillegg utrolig masse inspirasjon å få når det gjelder mote og sånn, noe som er kjempebra! http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/09/hjerterosa.png

hvilket antrekk likte du best?

Har du skjekket ut polyvore før?


-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits