For noen dager siden begynte jeg å teste ut dette som heter "water marbling" på ordenlig. Det er helt sinnsykt stilig når man får det til, men kan være veldig vanskelig å gjøre første gang osv.. Har prøvd og feilet, men ut av det lærer jeg jo hvordan jeg må gjøre ting for at det skal bli slik jeg gjerne vil ha det.

Om du vil ha en video på hvordan man gjøre dette, er det bare til å skrive en beskjed til meg om det nedenfor i kommentarfeltet! Er virkelig åpen for å lære andre også :-)

Har du prøvd water marbling før?
Jeg bruker photoshop cs5!

Fin redigering?Hei!

Lenge siden et ordentlig innlegg nå. I dag har det vært strålende fint vær ute, men skal kanskje ikke skrive så mye om det, for jeg vet hvor irriterende det er. Vi har øyne liksooom!

Ellers så har jeg engelsk presentasjon i morgen og nt prøve på torsdag.. orghhh. Men det gode kommer vel innimellom da, oasen med folk på fredag og kooos i friminuttene♥

Er det like fint vær hos deg som hos meg?
Jeg er snill! Tre videoer på raaaad!

Synes?
Sent ute, men bedre før enn aldri?

Hva synes du?
Føler dette er min plikt som blogger å gjøre dette. Det er egentlig det minste jeg kan gjøre. Jeg håper du får med deg det jeg har ønsket å formidle via denne videoen, og at du deler denne eller originalen. Let the world know!


Børsten finner dere HER

Hallo alle folk! ♥

Tenkte å anbefale denne kosten fra everyday minerals. Anbefalingen blir ikke så lang, og jeg tar den egentlig litt på sparket nå, jeg :-)

Design: Jeg elsker faktisk designet! Det er liksom slik jeg synes det ser finest ut! Alt er enkelt uten at det blir for kjedelig. Ser faktisk ganske proffesjonelt ut.

Pris: Prisen var noe som 131 kr eller noe sånn, men jeg tror jeg fikk den på 30%. Uten rabatt får du den for 175 kr tror jeg , men prisen er uansett uslåelig, hahah. Jeg synes dette er en sinnsykt god pris i forhold til en så myk og god børste! Den har ikke mistet noen hår engang. Det kaller jeg veldig imponerende!

Ulemper og fordeler:

+Enkelt og fint design

+tette hår

+veldig bra pris

+har ikke mistet noen hår

+mykeste børsten i hele verden

-luktet litt rart i begynnelsen, men det har begynnt å gå vekk, da

Jeg bruker forressten denne kosten til bare minerals foundationen min, som også anbefales skikkelig! Børsten passer perfekt i lokket til foundationen, så den er veldig bra å bruke til den foundationen! Sist men ikke minst vil jeg anbefale siden, coverbrands.no, jeg bestilte kosten på. De har super rask levering, men denne gangen var de utsolgt for kosten, så den kom litt senere.

Har du denne børsten? I såfall, hva synes du?

// ikke sponset produkt

 


Da drar jeg en liten tur på teaterøving. Skal liksom kunne alle replikkene, men kan noen fra én scene?! eheheh..

I morgen har vi forressten skrivedag i norsk, så tror ikke det blir så mye mer blogging for dagen. Ellers så skal jeg bare prøve å nyte dagen i morgen som den blir, og prøve å ikke tenke på at jeg faktisk har to prøver. GYM OG NORSK! Meheheh.

Så, hva skjer hos deg i morgen?


Hettegenser: bik bok

Tar meg en liten tur på trening jeg nå. Gleder meg!

hahaha, fikk smuglet inn en halv outfit også, jeg :-)

 
Ikke så gult som på bildet..

Hahha, gjorde det i går, noe som var super stress egentlig. Kjøpte permanent farge og 4 stripehetter, så stripene kommer ikke til å gå vekk igjen. Men jeg er jo kjempe fornøgd med resultatet da, ikke for lyst heller. Jeg vet man ikke kan se så stor forskjell fra slik jeg hadde det før og slik jeg har det nå, men jeg liker at resultatet ble litt forsiktig!


zuperfornøgdmedresultatet ♥

Har du stripet eller farget håret før?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits