Drar til strandvik, så det blir ikke tid til blogg i helgen. Ha en strålende helg :)

 
 
phs_by me© Teksten i bildet er inspirert av Ida Fiskaa og Hanna.

Hårvideo på vei!

 

 
Fujifilm FinePix HS10- day 54/365 (redigert kontrastene :)

Det er er helt nydelig vær ute idag, og det er ikke annet en et fredelig smil som ligger om munnen min nå. I tellegg har vi tatt klasse bilde og portrett bilder på skolen, noe jeg håper at blir bra.. Hårvideoen kommer sikkert i dag eller i morgen, men mest sansynlig i dag da. I morgen drar jeg foresten til strandvik med Camilla, kreppe og soph♥

Hva syntes du om bildene?


Fujifilm FinePIx HS10- day 53/365


Jeg vet det har vært litt dårlig blogging i dag, men heh... Hårvideoen tror jeg at jeg spiller inn på nytt igjen i morgen også kommer den sikkert i morgen etter at jeg har redigert den ferdig, siden den jeg lagde tidligere i dag ble litt fail:)


//Kamera: Fujifilm FinePix HS10// Redigert: iMovie//

Ikke så bra video akkurat, men kommer en hårvideo senere eller i morgen :)

 


Slik at det er oppklart er det ikke slik at jeg svarer på for personlige spørsmål. Dere kan sende inn så mange spørsmål dere vil i en kommentar, også vil jeg sile ut de jeg vil svare på :)

Har du noe du lurer på?
Da drar jeg snart ut av huset, og rett til teateret med Camilla. Blir ganske hyggelig det, siden det er lenge siden jeg har vært der. Dere får ha en fin dag videre da!

Syns om bildene?Fujifilm FinePix HS10- day 52/365

Hva syntest du om bildene?Jeg har blitt veldig hektet på disse to leppestiftene, og har derfor tenkt til å ha en anbefaling her på bloggen. Mac's myth har jeg anbefalt mange ganger, og til og med laget en video om, mens denne IsaDora leppestiften har jeg ikke blogget om før i det hele tatt. Jeg har virkelig brukt disse leppestiftene mye denne måneden, og jeg håper dere liker anbefalingen, og får et positivt syn ovenfor disse leppeproduktene :)Så jeg starter med denne IsaDora leppestiften.

Fargen er 60 cranberry, helt nydelig.


Positiv: Denne leppestiften fikk jeg av mamma, og det var ikke lenge siden jeg fikk den. Dette er en kjempestor favoritt, som er et must i sminkepungen min. Fargen ser veldig mørk ut, og det er den når du tar den på, bare at jeg har fått en slags egen metode på å ta den på leppene bare for å få den friske sommer fargen på leppene mine. Det jeg gjør da er å dytte litt leppestift i midten av leppene mine og gni det forsiktig ut med fingeren. Da får du en helt unik og fresh farge synest jeg.

Negativ: Jeg finner ikke noe særlig negativt med denne leppestiften bortsett fra at den kan bli veldig mørk om du tar den på helt vanlig.

Konklusjon: Denne leppestiften er fin i alle slags årstiden (spesielt om sommeren) og gir en kjempe fresh og naturlig farge. Love it!♥
Så var det Mac's myth.
Positiv: Denne leppestiften fikk jeg i julekalenderen ( jeg fikk bare fire ting i julekalenderen min til sammen, men det var pga det var litt dyrere ting da) og den har jeg brukt kjempe mye siden jeg fikk den. Er utrolig fornøyd med denne, og den gir en nokså fin nude farge til mine lepper. Noen ville også sagt det samme om Mac's creme d'nude, bare at forskjellen er at myth er litt tørrere, og creme d'nude er litt mer fuktig.

Negativ: Det som virkelig er negativt med denne er at jeg ofte har tørre lepper, og når jeg da tar denne på leppene mine så synes det mye bedre. Om jeg tar den IsaDora leppestiften på leppene selv om jeg har tørre lepper skjer ikke det samme, fordi den er mer fuktig. Derfor er det litt dumt at denne leppestiften er så ufattelig tørr, men det hele reddes med et godt underlag vaselin/lip balm.

Konklusjon: Alt i alt så er denne leppestiften super, og er også et stort must i sminkepungen min. Denne leppestiften koster 155 kr, noe som ikke er så veldig billig, men den er absolutt verdt alle pengene. I tillegg så får man utrolig god service hos Mac butikkene.

Hva syntes du om anbefalingene?


-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Mai 2013 -Mars 2013 -Februar 2013 -Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Oktober 2010 -Mai 2010 -Mars 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits