Hallo peepz ♥ Har veldig lyst til å dele noen av treningsøktene mine som jeg pleier å gjøre hver dag! Trening er utrolig viktig, og nå som det nærmer seg sommer, prioriterer jeg det ganske høyt, ettersom at bikinien blir tatt i bruk en del. Krestiane sendte meg en videolink på face som inneholder oppskriften til fine ben og rumpe! hahaa. Gjør dette hver dag, siden vi har inngått en avtale. Dette er i tillegg super artig å gjøre når du kjeder deg! Snart skal jeg også starte å jogge i tillegg til 40 sit-ups før jeg tar kvelden som jeg allerede har gjort et par dager nå :-) 

GJØR HELE UTEN Å STOPPE! ALLE KAN KLARE DET :-)

Har du tenkt til å prøve ut noe av dette?

lov å høre litt på gamle sanger av og til..

Hallo igjen! Jeg vet absolutt hvor kjipt det er å høre på folk som klager over hvor mye stress det er på skolen, og hvor lite tid de får til å blogg osvosv. Derfor skal jeg ikke skrive om det i dag. Det har i grunn vært en ganske fin dag i dag, selv om jeg har mye å gjøre. oi, der nevnte jeg stresset.. nej, jeg har det strålende, og stresser ikke det minste :-) Tenker å slappe litt av nå egentlig, også skal dere snart få et innlegg om noe jeg virkelig vil anbefale! Stay tuned, pewser ♥

Hva skjer hos deg?


Hej og hopp! Stripet faktisk håret mitt igår, eller bleket det vel egentlig. Ellers så er det en god stund siden jeg har blogget. Stakkers dere. Prøver ikke så godt jeg kan akkuratt, men de neste ukene fremover kommer til å bli utrolig stress.. Tentamensuker, og premiere på teateret. Blir stresset bare ved tanken. Nå skriver vi ikke mer om deeet.

HADE♥
Ble kjempeglad da jeg så at blogg.no hadde kommet ut med en konkurrase om å vinne sexy grafitti parfymen fra escada! Endelig har jeg sjansen :-) Hver enseste gang jeg er i byen eller på et handlesenter kan du ikke se bort ifra at jeg alltid prøver denne parfymen på et parfymeri eller noe..ahah. Den er FANTASTISK god!

 

escvinn2sg

Bildet over har jeg valgt ut til dette innlegget, fordi jeg vil at dere skal få et innblikk om hvilke slags bilder jeg poster på instagram. Jeg er også veldig fornøyd med dette bilder :-) Om du ønsker å se flere slike bilder som jeg selv har tatt kan du gjerne følge meg på instagram! Brukernavnet er Idarebnord. Husk at om du følger meg, så følger jeg deg♥ Hjertlig takk på forhånd!

HAR DU INSTAGRAM?

 


to bilder.


jegerflinktilåredigerefort!

haha, gidder ikke å mase om hvor dårlig blogger jeg er osv.. Dere kan vel heller være glad for at jeg blogger i det hele tatt? :-)

Ellers, så har jeg hatt en kjempe koslig påskeferie, og jeg kom hjem for en liten stund siden. Deilig å være hjemme igjen! Så må jeg si at jeg har laget en vlog, så jeg ser frem til å dele den med dere! ♥

Har ikke mer å blogge om nå! snx :**

Hva gjorde du i påskeferien?

ps: merkelig design på blogg.no, enig eller?!

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits