canon eos 600d + 50mm f/1.8 - day 195

I dag har jeg hatt det såå koslig. Først dro jeg ned til søte Sophie, og der fant vi plutselig ut at vi skulle trene og tøye. Så vi holdt på med det en stund. Litt senere på dagen dro meg, Camilla og Stine ned på oasen. Er nå hjemme igjen med ny bukse, så bør virkelig slutte å dra ut og kjøpe ting. Som skrevet i de forrige innleggene, skulle jeg liksom spille inn den innkjøpsvideoen i dag, men jeg er så dritt lei dårlige unnsyldninger selv, så jeg kan bare fortelle dere helt ærlig at jeg ikke gadd! Rett og slett. Skal prøve å få det til så snart jeg har tid, så den kommer vel til slutt :-)

Hva synes du om bildet?

 


canon eos 600d + 50mm f/1.8 - day 194

Da var det tid for et nytt bilde i 365 days utfordringen min. Før jeg fikk mitt nye kamera stoppet jeg egentlig til slutt helt opp med å legge ut bilder, for de var så stygge, men nåå.. trenger ikke si mer.

Likte du bildet?

Jeg elsker coverversjoner av gamle sanger.

Så, akkurat nå sitter jeg her og krysser fingrene på streik i morgen, noe jeg tror det blir! Er så utrolig avslappende. Håper vel på å finne på noe med noen venner i morgen, kanskje? Vel, får se hva det blir til, da!

Synes det forresten er utrolig kjekt at så mange gidder å kommentere innleggene mine, det hadde jeg egentlig aldri trodd. Tusen takk for det! Skal begynne å kommentere tilbake til dere, nå som jeg har litt bedre tid i hverdagen. I morgen tenker jeg også å spille inn innkjøpsvideo til dere!

Gleder du deg til videoen?

I dag fant meg, camilla og synne på at vi skulle dra til byen! Så da tok vi bussen, og møttes i sentrum :-) Kjøpte egentlig bare én ting, som var en supersøt blush fra MAC. Vurderer innkjøpsvideo til dere, så stay tuned :*

Bloggingen har vært litt dø i forhold til hvor mye jeg har blogget i det siste, men jeg prøver jo søren meg så godt jeg kan, så.. no complaining. Vel, da snakkes vi vel senere dåee

Er det noen som forresten har lagt merke til de facebookstatusene som starter med "den følelsen når ditt og datt".. SINNSYKT irriterende! denfølelsendajegdattnedtrappenognoensåpå..

Vil du ha innkjøpsvideo?

Irriterer du deg også av de facebookstatusene?Nå har jeg nettopp kommet hjem fra cheer treningen som bare (bare og bare, varte egentlig i 4 timer) varte i 3 timer denne gangen, siden vi måtte trene uteee, noe som var pisskald.. Men det var utrolig gøy selvom da! Ellers så tenker jeg å ta meg en tur til byen i morgen sammen med bestefolkene ♥ 

Flere som ELKSER nicki minaj, også? Det gjør i hvertfall jeg, ahaha superfaaan

Liker du Nicki Minaj, du også?

Hva gjør du disse dagene?

 

canon eos 600d + 50mm f/1.8 - 193

Synes det går ganske bra med bloggingen, jeg. Statistikken har virkelig vært på topp i det siste, og det motiverer meg skikkelig, i tilegg til mitt nye kamera, da selvfølgelig! Må bare si TUSEN TAKK til alle dere som kommenterer og leser bloggen min :-)

Nå snart skal meg og Camilla til Åsane, noe som helt sikkert blir superkoslig. Ja, vi har forresten streik i dag, vi. eheheheh. Om jeg kjøper noe nytt, kan det hende det kommer en liten innkjøpsvideo!

Har du streik i dag?

Hva synes du om bildet?
topp-bikbok, bh-h&m, earcuff-ginatricot, øredobber-glitter

Dette er kanskje den første outfiten min på ti år! ahah. Syykt lenge siden, men tror nok det kommer masse outfitbilder nå, siden det nye kameraet og selvutløserkontrollen gir meg masse motivasjon til å blogge! Bra for dere tenker jeg da.

Har ikke skjedd såå mye mer spennende i dag etter at Krestiane gikk, men i morgen tar jeg i hvertfall turen til åsane sammen med søte Camilla ♥

 

Likte du antrekket mitt for dagen?
♥♥

åh, har tilbringt formiddagen sammen med vakre Krestiane! Vi lagde smoothie, tok bilder, så top model og koste oss! Håper virkelig på streik i morgen, slik at vi kansje kan dra til åsane. Skal bytte noen ting, også skal jeg se etter toms :*


remembeer: jeg vil lese DIN blogg. Kommenter dette innlegget med din bloggaddresse :-)

canon eos 600d + 50mm f/ 1.8 - day 192

 herregud, jeg elsker kameraet mitt! Det blir så bra når jeg skal ta portrettbilder. Anbefaler kameraet til alle dere der ute, har fått SKIKKELIG blogglyst etter at jeg fikk det! Så nå har jeg en haug med bilder til dere som dere kan glede dere til :-)


synes forresten det er superkjekt at så mange har kommentert dette innlegget! Blir såå inspirert  av bloggene deres! :*  Bare til å fortsette å kommentere innlegget, slik at jeg kan ta en titt innom bloggen din, og kommentere!
se den gjerne i HD 720p!

var faktisk ingen som hadde mistanke om at det var dette jeg skulle gjøre på videoen, men her er den i hvertfall!

Ble tagget av camilla, som jeg sier i videoen, og da må jeg bare si at jeg tagger ALLE dere som ser denne videoen! Hadde vært koselig om du legger igjen en kommentar hvis du har gjort taggen, også håper jeg at du vil spre taggen, og at du vil tagge flere :-)

DU ER TAGGET!♥

Hva synes du om videoen, forresten? :-)


ikke glem at jeg trenger flere blogger å lese, så om du kommenterer HER, skal jeg garantert ta en titt innom din, og legge igjen en kommentar ♥

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits