Kamera: Fujfilm FinePix HS10 Redigert: iMovie Sang: Top of the world-the cataracs ft. DEV

Syneees?


//Redigert: photoshop cs5 // Made by: me

Har blitt helt hektet på actions nå, etter å ha sett egne innlegg om det osv. Noen mener det er juksing med å redigere bilder og slikt, og det er jo sant, men har du dårlig tid kan du jo bare laste ned en redigeringen, få den opp i photoshop, og klikke på den. Ferdig! Redigeringen på alle bildene over her har jo jeg laget selv da, men andre kan laste dem ned og bruke redigeringene! :)

Du må bare si ifra om du vil ha innlegg om hvordan man kan laste ned actions gratis, og hvordan alt fungerer!

Btw, så holder jeg på med vlog til dere!

Vil du ha innlegg om hvordan man bruker actions?


Fujifilm FinePix HS10- day 113

Synes?
Måtte filme med webben i en stinkende malingslukt, så det er sikkert derfor jeg er litt gal. Anyway, så ble det ikke topp kvalitet denne gangen, men jeg orket ikke å lage til en sånn syyk kamera oppsettning osv, osv.. Vet.. verdens mest trege video, men den kom jo til slutt da!

Enjoy!

Hva synes du om vlogen?
//arkiv

Har malt skapet mitt hvitt. Skal fremkalle noen bilder senere. Skal spise iskrem. Har fått meg ny lampe fra ikea. Har fått nytt sengetøy. Skal henge opp massevis av bilder. Skal virkelig få endret på noe. Endelig!


Hva gjør du?
Fujifilm FinePix HS10- day 112

Synes? :)
Husk å se videoen i 720p :)

 
Fujifilm FinePix HS10- day 111


Dagene flyr, og minnekortet blir fullere for hver dag. Så fint at jeg endelig kan la inspirasjon og fantasi slippe seg løs. Deilig. Snart blir det som sagt London tur på meg, og yeees, de har Sephora der♥

Nå holder jeg på med å eksportere en vlog til dere av meg og Camilla! :) Den som tipper hva vi gjør i videobloggen blir linket i neste innlegg :) (det er foressten ikke må gjøre video..)  Nå skal jeg videre til ikea og handle, siden jeg fikser på rommet mitt. Holder foressten på med å male skapet mitt hvitt :) Blir fint!

Hva tror du meg og Camilla gjør i den kommende videoen?

Hei dere!

Nå kan jeg få innrømme at jeg ikke har blogget på en god stund. ..Eller på tre dager? Uansett, så er jeg tilbake for fullt, og denne gangen så starter jeg opp med ett helt nytt design, og som dere ser så har jeg (endelig) fått tilbake sidemenyen min! Har ikke fått profilbildet mitt på plass enda, men derfor trenger jeg Camilla sin hjelp. Håper så innderlig at dere liker designet mitt nå, for dere aner ikke hvor lenge jeg har sittet her i ro og fikset på små-ting her og der. Er sikkert noen ting som fortsatt skal endres litt på, så ja..

Ja, jeg vet at alle bildene mine nedenfor og sikkert langt bak i arkivet er kappet av fordi de er for store, men jaja, bare overse det :)

Forresten, til Camilla: Ser du dette.. Kan du sende de bildene du tok av meg under den photoshooten? :)

Ok, over og ut.

Hva synes du om designet mitt?
Canon EOS 550D - 18-55 // Foto: Ida  Modell: Camilla 

Hva syntes du?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits