Hei.

Har en del lekser nå, så jeg får komme i gang. Hade.

// arkiv..
 

Kamera: Fujifilm Finepix HS10 Redigert: iMovie ♥

Ja, det er den her. Endelig.. Jaja, håper du liker den da :)

Hva synes du om innkjøpene?

Fujifilm FinePix HS10- day 123       MIn favoritt ring♥

Dagen i dag har vert utrolig fin. Fikk sekser på prøven, så.. fornøyd med det. tihi.

Skal ned på Mcdonald's nå og spise deilig mat inkludert Mcflurry♥ Holder også på med å eksportere vlogen til dere, så den kommer senere i dag! :)

Var bildene fine?

 


En søt liten del av rommet mitt ♥

Har utrolig lyst til å vise dere rommet mitt etter at jeg blir ferdig med å rydde på plass alt som skal på plass etter oppussingen, for å si det sånn. Har sett at det er mange av dere som også har lyst til å se det da, så..here we go!

Har spillt inn innkjøps videoen til dere nå, og dere må ikke akkurat ha så sykt høye forventninger.. hehehhe. Men jaja, har pugget masse til prøve i morgen, så jeg håper på ett bra resultat!

Gleder du deg til innkjøps videoen?

 


Har endelig lært meg hvordan man redigerer slike "fantasy" bilder ♥ Så det på Caroline Maria sin blogg♥ Bare elsker å holde på med det! Kan helt sikkert vise dere hvordan jeg har gjort det på videoblogg en eller annen gang! :) 

Har matte  prøve i morgen, så det blir en del øving til den i dag da. Hahh, første prøve på ungdomsskolen! Neida.. Eller joda. Men i hvertfall, så kan dere ikke forvente så veeeldig mye blogging fra meg. Hihi.

Har fått tusen spørsmål angående den innkjøps videoen, og jeg har enda ikke spillt den inn, men fy søren, jeg LOVER at jeg skal! Det er bare det at jeg har pusset opp rommet mitt, og det at det har vært et horrible mess der inne akkuratt nå.. Men vurderer faktisk å spille den inn i dag, siden rommet mitt ser litt finere ut :)

Vil du ha innkjøpsvideoen? Hva sytest du om redigeringen? Vil du ha video om hvordan man gjør slik?
Fujifilm FinePix HS10- day 122

Jeg elsker ugler ♥


Canon eos 1000d // 100mm- day 121

Noe jeg virkelig elsker, det er å ta øyebilder. Fikk ikke bildet over i den størrelsen jeg ville ha det i da, men jaja, det viktigste er bare at jeg har lagt det ut her, fordi jeg er veldig fornøyd med det!

Jeg tok bildet hos Camilla♥ Naboen hennes er hobby-fotograf, så han hadde lånt henne en utrolig bra linse. Jeg var på besøk dagen etterpå og fikk lov til å prøve linsen og kameraet, og dere bare aner ikke hvor nerme man kunne komme!

Jeg elsker virkelig å ta bilder av øyne. De glitrer så pent, og bildene pleier alltid å bli nokså vellykket!

Liker du også å ta øyebilder? Var bildet fint?


Fujifilm FinePix HS10- day 120

I dag dro jeg til byen med Krestiane, noe som var super duper koselig♥ Vi gikk på kino og så "bad teacher", i tillegg til litt shopping etter filmen da. (inkludert mat♥) Vi gikk innom MAC, og der kjøpte jeg en fluidline eyeliner i fargen blacktrack, ett produkt som jeg har ønsket meg en god stund.(kommer omtale)

Skal kansje treffe Krestiane i morgen også, så vet ikke om bloggingen blir så bra..

Hva har du funnet på i dag? Synes om bildet?Fujifilm FinePix HS10- day 119

Det er lenge siden nå. Alt sammen har bestått av skole, venner og meg selv. Elsker når jeg har sånn tid på meg. Slik at jeg bare kan gjøre det jeg ønsker aller mest. Har ikke rørt bloggen. Har heller ikke vært bort i kameraet. Pause. En deilig pause. Det trenger alle, og akkurat nå har dere sett at det var meg.

Men akkurat nå skjenner jeg på meg at jeg har hatt en pause for meg selv, med masse tid til tenking og egentlig bare pause fra tastaturet. Liker meg godt på skolen, og har følt at jeg har akkurat passe rom til å puste i.

Klisjé innlegg. Jeg er flink til det. Men akkurat nå måtte jeg få det ut. Jeg har lyst til å blogge igjen. Men bare når jeg vil. Derfor blogger jeg lite.

Om noen misforstår dette innlegget, så er det ikke det at jeg slutter eller noe, jeg bare nevner at pausen kan fortsette litt til. stay tuned!

Au revoir!♥


Nå stikk jeg ut med kjære Camilla! Snakkes♥

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits