canon eos 600d + 50mm f/1.8 - day 233

Hallo allesammen!

Nå kjenner jeg virkelig at høsten er her. Er bitende kaldt ute, og de fleste trær er helt nakne. Er en utrolig koslig årstid synes jeg, også er det syykt fine klær i butikkene om høsten!

Allerede torsdag morgen drar jeg til London, og herreguud gleder meg som en liten unge!! Skal være der i hele syv dager. Tar også med kameraet så ikke se bort i fra at blogglysten er på topp når jeg kommer tilbake.

Hva synes du om bildet?

Har du vært i London før?


canon eos 600d + 50mm f/1.8 - day 232 redigert: photoshop cs5 + pixlr.com

Hallo alle søtee!

Er utrolig lenge siden jeg har blogget nå, og siden det er helg og jeg ikke har noe å gjøre akkurat nå, hvorfor ikke blogge litt? Var ute i sted og knipset et par bilder til dere, og over ser dere resultatet. Ble det ikke kult?

Hva synes du om bildene?
Hei dere søte!

Er så utrolig sliten nå.. Vi har et "prosjekt" på skolen som alle 9. klassinger har hvert år, noe som kalles temaforestilling hvor vi får utdelt et teama. Har to forestillinger i morgen, en for elever, og en for foreldre osv.. Gruer meg en del kan man si. Ellers har jeg norskprøve på fredag, og hele tre prøver i neste uke.

Er jo heller ikke så lenge til høstferien, da! Da blir det londontur med familien hohoo. Herregud, har maaasse penger som skal brukes ahah. Neida.eller joda.

Hva synes du om bildet?

Hva skal du i høstferien?

 


 

Hei dere søte!

I dag tenkte jeg å ta en anbefaling, noe som er veldig lenge siden jeg har hatt. På bildene over ser dere hvordan concealeren jeg skal anbefale ser ut, og grunnen til at jeg skal anbefale denne concealeren er fordi jeg er utrolig fornøyd med den og har brukt den utrolig lenge. Dette er er rett og slett favoritt concealeren min!

Design: Designet er så og si ganske kjedelig, men det er egentlig ikke det viktigste synes jeg. Hvis du sammenligner denne i forholdt til ysl touché éclat, ja, da er den stygg, men ellers så er designet egentlig helt greit!

Pris: Jeg kjøpte denne concealeren for 155 ,-kr noe jeg synes er en helt grei pris. Denne concealeren ser jeg på som "spesiell" fordi den både dekker kviser og mørke ringer under øynene, noe som er utorlig bra! Er også massevis med produkt i den lille tuben, noe som virkelig er et stort pluss.

Pigmentasjon: Synes denne concealeren er enkel og blende ut, og du trenger ikke mye produkt for å ha nok dekke til begge øynene. Bruker selv ringfingeren, eller en fluffy kost til å påføre den med, og resultatet blir fantastisk fint og jevnt.

Alt i alt:

  • design: 6/10
  • pris: 8/10
  • prigmentasjon og retultat: 10/10 !!
  • TOTAL: 24/30

Elsker virkelig denne concealeren og er den perfekte om du er på jakt etter noe som dekker både urenheter og mørke ringer under øynene!

Hva synes du om omtalen?

 

 


Hei dere!

Ja, nå må jeg beklage (igjeeen). Har hatt det supertravelt i det siste, så det er "unnskyldningen" ;D

Gleder meg helt syykt til i morgen! Fredag er liksom den beste dagen i uken + at jeg skal i selskap til vb stine, også skal jeg overnatte etter på ♥ 

Hva synes du om frisyren på bildene?

Liker du fredager?


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nori ♥

Hei alle søte, lenge siden sist!

Har hatt det litt travelt, eller får det i det minste. På onsdag har jeg to prøver, cheertrenig oog tensing. herregud, kommer til å være helt knust. ahah.

I dag har jeg egentlig bare vært på skolen, også i byen pga sangpedagog. Føler jeg har ledd helt sinnsykt mye idag. Alt er jo søren meg morsomt. Nok om det, ha en fortsatt fin dag alle sammen!

Hva synes du om bildet?

Hva har du gjort i dag?

 
Hva synes du om videoen?
canon eos 600d + 59mm f/1.8 - day 231

Hallo, lenge siden sist!

Beklager at jeg ikke har oppdaters noe særlig, men dagene har vært så lange og hektiske i det siste, slik at jeg har måttet prioritere andre ting før bloggen..  Nå er det i hvertfall helg og senere skal jeg overnatte hos Camilla E ♥ Det blir utrolig koslig!

Hva synes du om bildene?

Hva skal du i helgen?canon eos 600d + 50mm f/1.8 - day 230

Hei alle søte!

Sov helt forferdelig i natt, men kom meg likevel opp ahah.. som vanlig. Så hadde vi mat og helse på skolen, og deretter masse teorifag.. Nå skal jeg snart på kino sammen med Krestiane og se Tina og Bettina. Gleder meg skikkelig til det! ♥

Hva synes du om bildet?

Har du sett Tina og Bettina?


canon eos 600d + 50mm f/1.8 - day 229

Hva synes du om bildene?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits