Søøøteste ♥

Er kjempe opptatt denne uken, så blir nok ikke særlig mye tid til bloggen.. Er kjempe lei meg, men jeg har nettop blitt ferdig med matematikk tentamen, skal ha musikk prøve i morgen + samfunnsfag og fransk prøve på tordag. Wihuuuu!! ♥

Har du også mye å gjøre fortiden?


Nå drar jeg snart til byen med Camilla pewws ♥ Gleder meg!

Hva skal du i dag?
Fujifilm FinePix HS10 - day 158

Ble kjempe fornøgd med bildene! Nå skal jeg leie meg en film og kose meg med noe godt å spise ♥

Var bildene fine?chill å være ferdig med tentamen!


årrghhh, tror jeg snart blir gal av tanken om engelsk i hele morgen.. Egentlig så er tentamen ganske chill, da, men engelsk liksom?!! ENGELSK!!! Mitt hverste fag, selv om jeg fikk 5- på forrige prøve.. men jeg var heldig der! hahah.

Har du masse prøver?


Old pictures...

Idag har alt sammen bare vært koooos + kos! ♥ Jeg har truffet mange fra gamle klassen i dag, og etter vi hadde hengt litt med rimi, dro vi ned på oasen og spiste. Så dro jeg videre til teateret og hadde det super gøy med alle som var der. Haahahh, nå skal jeg kose meg med pomes frites, sjokolade is og youtuuuubeeee! (+ godteri...)

(sorry for lite kreativt innlegg.....)
 


Jeg elsker inspirasjon.


Fujifilm FinePix HS10 - day 157

Lenge siden jeg har oppdatert, men skolen og livet mitt kommer først! Hahha. Nå sitter jeg her uten sminke og hører på at regnet plasker utenfor vinduet mitt, og chiller max. Så jeg har det topp med tanken på at det blir idol og taco senere! ♥

Hva gjør du i kveld?

Var bildene fine?
Hei! Ville bare ta opp en liten sak som sikkert tusen andre bloggere kjenner seg igjen i. Jeg har flere ganger opplevd dette med anonyme kommentarer på blogg, nå har jeg også fått anonyme lapper på skolen.

Det begynte med at jeg fant en lapp liggende på pulten min hvor den "positive" beskjeden lå.. Liksom "hallo, tror den personen som har skrevet de lappene at jeg er dum som en ku eller, når jeg liksom får enda en lapp neste dag hvor det står at den personen hater bloggen min.. MED SAMME HÅNDSKRIFT?!!?" Herregud så misslykket sier jeg bare. Det er komisk at samme person både elsker og hater bloggen min...Det er så stakkarslig av den personen som har gjort dette. Har virkelig lyst til å hjelpe disse stakkars menneskene som er så barnslig og har dette som hobby.. huff og huff....Men jaja, nå skal jeg snart spise middag!

Her kan du åpenbart se at det er samme person som har skrevet lappene. Legg også merke til at det står "hei ida (iidzia)" på begge lappene også..

 

Hva synes du om anonyme kommentarer?
Jeg er med i blogg.no sin konkurranse! Håper jeg vinner :)

cutrinsample
-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits