Akkurat nå har jeg vært så grei å spille inn sminkevideo til dere! Blir bra det. Ellers så har Camilla akkurat gått, og vi hadde det kjempe gøy i forsøk på å lage en video.. Så nå skal jeg redigere sminkevideoen, og feire nyttår etterpå...! OHYEEE♥
Er kjempe glad akkurat nå jeg! Har nettop bestillt pakke fra coverbrands, og er liksom ikke særlig erfaren med å internett-shoppe så.. bestilte i hvertfall to ting da. Ikke særlig mye, men det ble faktisk til over 500 kr.


Meet Matt(e) pallett HER Hot mama blush/shadow HER

Kommer sikkert til å lage en videoblogg når jeg får denne pakken i posten (♥) (er IKKE sponset )


Ellers så skal jeg være med Camilla nå snart, bare vet ikke heeeeelt hvorti da. Vi har tenkt å lage videoblogg sammen, så det blir funfun♥ Om ikke hun hadde ringt hadde jeg sikkert bare sittet hele dagen å sett på frustrerte fruer, du skjønner fikk en heeeeel sesong til jul hahah♥ ♥ ♥ Kom hjem fra overnatting i dag foressten. Meg og Krestiane la oss kansje litt forsent.. 5 på morgenen?! hooohohoho, spreke.

For et STYGT innlegg dette ble.. her gikk liksom alt i hytt og pine, men uansett, så har jeg vært flink til å oppdatere bloggen i det siste, det kan du banne på!

Har du bestilt pakke fra coverbrands før?


Fujifilm FinePix HS10 - day 169 (henger litt etter i 365 days prosjektet mitt, så legger ut to bilder i dag..)

Synes?


Fujifilm FinePix HS10 - day 168

Hva synes du?
hah, sorry men broren min har dataen, så jeg blogger herfra. Skal kansje overnatte hos Krestiane senere, så jaaaa :) Dette ble et insane dårlig innlegg, men dette er tross alt mitt tredje innlegg for dagen såeee...
Å styrke selvtillit kan være vanskelig. Spesielt hos jenter. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det kommer ofte av usikkerhet, mobbing, og forskjellsbehandling. Ofte er det slik at jenter tråkker ned på andre for å føle seg bedre selv. Man tenker mobberne er sterke. De klarer jo å såre deg, og noen ganger er de en stor gjeng. Vel, den gjengen kan være så stor den vil, men det er uansett en gjeng med folk som ikke vet bedre. Det er egentlig de mennsekene vi burde hjelpe. Noen ganger kan det være at de har det vanskelig selv. Kansje ikke så mange som tenker på det.

Jeg har flere ganger blitt holdt nede, for eksempel om jeg har en ny jakke og kommer med den på skolen så kan personen finne på å si "hehehh, litt stor eller?!" Det er ikke akkurat det slemmeste heller, men det er nok til at man virkelig kan ta det til seg og føle seg uvell. Alle de som blogger har sikkert fått masse dritt i kommentarfeltet, og jeg har faktisk fått fem ulike lapper på skolen av en anonym, som tydeligvis tror at jeg skal bli lei meg. Nei, jeg blir ikke det.

Om du leser dette innlegget, vil jeg at du også skal tenke over at dette er alvorlig. Folk kan begynne å skade seg selv, eller i verste fall ta sitt eget liv. Selvfølgelig snakker vi ikke bare om jenter..

Jenter må bli sterkere, og vise hvem de virkelig er!

Hva er din mening om dette?


Fujifilm FinePux HS10 - day 167

Hva syntest du om bildet?


Fujifilm FinePix HS10 - day 166

Ønsker alle dere herlige lesere en riktig god jul ♥ Nå blir det pinnkjøtt, gjester og gaveåpning! Here we gooooooo ♥


Nå har jeg nettop blitt ferdig med alle julegavene! Endelig :)
Fujifilm FinePix HS10 - day 165

Hva synes dere om bildene?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits