Hei og håå, alle søte!

Fikk rompa i gir og lagde disse kjeksene som dere ser over. Herreguud så gode de er! Abonnerer på benji og judy på youtube (itsjudyslife) og så at benji hadde lagt ut en video på hvordan man lager de  kjeksene som dere ser over. De er så utrolig gode! Alle burde prøve de. Link til videoen HER.

Har du lyst å bake disse kjeksene?

Så utrolig deilig å drikke oboy iskaffe sammen med herlige Camilla♥ Oppskriften er desverre hemmelig, men uansett finnes det mange andre gode oppskrifter på nettet!

Liker du iskaffe?

Hva syntes du om bildene?


Blitt skikkelig hektet på milkshakes og smoothies fortiden! Det er jo så godt. I går lagde jeg jordbær milkshake, og dagen før lagde meg og Camilla jordbær smoothie♥ Kan det bli bedre enn dette?Ja, jeg vet det! Ida må slutte å ta så mange mat bilder!

Gidder ikke akkurat å legge ut oppskriften for jeg er så trøtt + at du finner den i topp.

Liker du milkshakes?

Som jeg sa så har meg og søte >Camilla< drukket oss god og mett på oreo milkshake i helgen. Nå tenkte vi å dele oppskriften med dere! (selv om dere sikkert også leser topp og har funnet akkurat samme oppskrift..)

2 dl Tine melk

2 dl Tine sjokolademelk

En halv pakke med oreokjeks

4 kuler vaniljeis ( vi tok litt mer..)

Ekstra- Tine kremtopp

Har du smakt oreo milkshake før?

Dette smaker utrolig godt!♥

Hva syntes du om dette?

-¿DA
.......ghurt! Skikkelig deilig..


Ehe, sykt delikat..

-¿DA
Å, det finnes liksom ikke bedre dager enn å sitte inne å drikke en varm kopp kaffe eller kakao når det er iskaldt ute? Her inne sitter jeg og koser meg med deilig kaffe og melk med sjokoladebiter i♥

Hva gjør du akkurat nå?

-¿DA
Hei alle søtinger der ute♥

Det var en eller TO da hvis jeg skal være litt nøye, som spurte om jeg kunne lage en mat video.. Altså jeg må si at jeg var så lat at jeg ikke gadd den videoen, men jeg har tenkt å lage et lite innlegg om dette i stedenfor. Som dere sikkert har sett nå så har jeg laget en ny kategori som kalles " Mat & helse" og der kommer alle mat oppskrifter og engentlig allt som har med mat og gjøre ligge.

Denne gangen har jeg tenkt å vise dere en smart ting dere sikkert har sett steder før, men jeg kan vel bare vise det jeg?

Meg og mamma lagde sånne små pizzaer som går fort å lage og som smaker super godt. Da bruker vi pitabrød som pissabunn slik at vi slipper å bake den. Genialt? :o) Uansett så kan du putte hva som helst oppå denne pitabrød greien, men jeg vil anbefale deg å bruke taco saus til sånn tomatsaus og kansje litt basillicum og mozzarella ost på :-)

Vel, vi kan jo la bildene nedenfor tale for seg..:Her steker alle de små babyene mine seg i verdens reneste ovn♥Slik ser de ut ferdige.. De ser kansje ikke like friske og fine ut de var FØR jeg tok de inn i ovnen da, men godt smaker det i hvert fall!

Hva syntes du om denne oppskriften?

-¿DA

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits