finder - kalkulator - picasa - photoshop - photo booth - iphoto - imovie - spotify - itunes - wiretap studio - screenium - microsoft word - firefox - søppelkurv

hei alle søte!

Over her ser dere et bilde av min søte dock. Elsker alle ikonene. Bruker egentlig bare to nettsider til å finne fram ikoner på, findicons.com og deviantart.com. Til å endre ikonene bruker jeg candybar!

Hva synes du om docken min?


Se så søtt det ble da jeg endret docken min i dag! Elsker ikonene, og de fleste av dem fant jeg HER. Det eneste du gjør er å søke opp det ikonet du vil ha, foreksempel et hjeteikon (søk på engelsk for flest resultater, i dette tilfellet; heart), også kan du velge, laste ned og bytte det slik at det kommer opp på docken din. Tror dessverre ikke at dette går an på pc, men på mac funker det i hvertfall. Da trenger man et program kaldt candybar. Det går an å laste ned gratis :-) Kan heller vise dere hvordan man gjør dette en annen gang!

Noen tanker om den nye docken min?


Elsker effektene! ♥ Jeg lagde effektene i bildet her ! Ellers er det jeg som har tatt bildet ;)

Hva syntes du om effektene?

ps: har spilt inn video til dere!!


(klikk på bildet for å få full størrelse!)

Fikk selvfølgelig idéen fra Caroline Maria, men det gjør vel ingenting.. haha, jeg bare testet det ut liksom :) Lagde den i photoshop. Elsker det programmet ! ♥

Hva syntes du om bakgrunnen jeg lagde?


Har dere lagt merke til den veldig kule effekten jeg har fått til i photoshop? Har vært så utrolig gøy å sitte her på rumpa og redigere slike bilder. Elsker det! Personlig, så synes jeg at bokeh bilder, og bilder med det lille hintet av bokeh i seg er det mest vakre jeg vet om. Det er virkelig fantastiskt!

 


Har endelig lært meg hvordan man redigerer slike "fantasy" bilder ♥ Så det på Caroline Maria sin blogg♥ Bare elsker å holde på med det! Kan helt sikkert vise dere hvordan jeg har gjort det på videoblogg en eller annen gang! :) 

Har matte  prøve i morgen, så det blir en del øving til den i dag da. Hahh, første prøve på ungdomsskolen! Neida.. Eller joda. Men i hvertfall, så kan dere ikke forvente så veeeldig mye blogging fra meg. Hihi.

Har fått tusen spørsmål angående den innkjøps videoen, og jeg har enda ikke spillt den inn, men fy søren, jeg LOVER at jeg skal! Det er bare det at jeg har pusset opp rommet mitt, og det at det har vært et horrible mess der inne akkuratt nå.. Men vurderer faktisk å spille den inn i dag, siden rommet mitt ser litt finere ut :)

Vil du ha innkjøpsvideoen? Hva sytest du om redigeringen? Vil du ha video om hvordan man gjør slik?


Ehh, ble ikke særlig bra, men jaja. Siden jeg er syk og ikke har en ting å finne på, så bare lagde jeg en header til Martine. Er veldig fan av bloggen hennes, og hun virker som en utrolig søt jente! :) Håper du likte den da ;)

Ps; Jeg har skrevet/sagt på bloggen min at jeg ikke lager headere til andre, så ikke kom med så mange forespørsler.. Dette var kun pga kjedsomhet :)

Ble den fin?//Redigert: photoshop cs5 // Made by: me

Har blitt helt hektet på actions nå, etter å ha sett egne innlegg om det osv. Noen mener det er juksing med å redigere bilder og slikt, og det er jo sant, men har du dårlig tid kan du jo bare laste ned en redigeringen, få den opp i photoshop, og klikke på den. Ferdig! Redigeringen på alle bildene over her har jo jeg laget selv da, men andre kan laste dem ned og bruke redigeringene! :)

Du må bare si ifra om du vil ha innlegg om hvordan man kan laste ned actions gratis, og hvordan alt fungerer!

Btw, så holder jeg på med vlog til dere!

Vil du ha innlegg om hvordan man bruker actions?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits