Heei alle søte!

Var en stund siden oppdatering nå, men som vanlig så har jeg en del å gjøre i ukedagene..

Som dere sikkert ser over har jeg kjøpt meg to produkter som jeg har ønsket meg superlenge. Kjøpte begge produktene på coverbrands.no!  Først ute er mary-lou manizer, og det er en suuperfin highlighter. Elsker å bruke denne på kinnebena, nesebenet, amorsbuen, haken, brynbenet, og mange andre steder som går ann å highlighte. Eeelsker den!

Så kjøpte jeg også en tangle-teezer fordi det også er noe jeg har sett på en god stund. Aller først da jeg oppdaget denne synes jeg det var litt rart at alle skulle lage så stort nummer ut av en hårbørste, men denne hårbørsten er faktisk verdensbeste! Loove it. Lugger ikke like mye, og håret blir ikke like fort slitt som med en vanlig børste.

Har du noen av produktene?

Hei aller herligstee!

Skal jeg nevne den fiineste leppestiften jeg vet om er det nok bombshell fra mac. Åhh, den er så fin, også er den et godt valg for både hverdag og fest. Koster 175 kr, noe som ikke er så ille.

Hei alle søte! :D

Har vært så grei å spille inn videoblogg til dere! Skal vise dere hvordan man får krøllene dere ser på bildene over. Excitet! :*

Er du spent?


Bildet er fra google

Nå har jeg eeendelig bestilt denne fantastiske krølltangen fra gorgeus. Gleder meg helt sykt til jeg får den, og siden jeg skal til oslo om ikke så lenge skal jeg hente den der. Du får kjøpt krølltangen på makestyle.no for 599 kr :)

Har du denne krølltangen?
Her ser dere looken jeg skal vise dere i den kommende sminkevideoen min som jeg poster straks! :D

Ser du frem til videoen?
nam! Eller hva skal jeg skrive egentlig. Vet ikke helt hvordan jeg skal uttrykke meg om denne herlige blushen fra mac. Utrolig fornøyd med den. Presenterer den også for dere i den kommende videobloggen min, så bare til å holde seg litt ekstra oppdatert! Kostet 200 kr :-)

Hva synes du om blushen? Likte du fargen?
Ikke så gult som på bildet..

Hahha, gjorde det i går, noe som var super stress egentlig. Kjøpte permanent farge og 4 stripehetter, så stripene kommer ikke til å gå vekk igjen. Men jeg er jo kjempe fornøgd med resultatet da, ikke for lyst heller. Jeg vet man ikke kan se så stor forskjell fra slik jeg hadde det før og slik jeg har det nå, men jeg liker at resultatet ble litt forsiktig!


zuperfornøgdmedresultatet ♥

Har du stripet eller farget håret før?
Elsker virkelig denne superkule fletten som flettes med hele FEM deler! Er super spent på å vise dere hvordan dette gjøres. Nå spørs det bare om dere vil se det, da. Så..videoblogg eller ikke? ♥


Elsker denne leppestiften fra mac. Den er så fin ♥

Har du denne leppestiften?
Det jeg brukte:

  • Painterly fra MAC
  • Biscotti dreams eyeshadow pallete fra h&m
  • sushi flower eyeshadow fra MAC
  • bown eyeliner fra h&m
  • mascara ?


 

Hva syntes du om looken?

-Hei! Mitt navn er Ida, og jeg er 14 år. Jeg har en stor kjærlighet for fotografering, sminke og blogg, og det er det jeg skriver mest om på denne bloggen. Jeg tar bildene mine med canon eos 600d ved bruk av objektivet 50mm f/1.4. I tillegg redigerer jeg bildene mine i photoshop cs5. Alle bildene mine og det jeg skriver er forresten copyright, så ikke kopier noe fra meg uten min tillatelse ;-) Håper virkelig du nyter bildene, innleggene og videoene mine, også må du ikke glemme at du kan legge meg til som venn, eller legge igjen en liten kommentar :-)

Have fun!

Legg meg til som venn

ARKIV

-Januar 2013 -Desember 2012 -November 2012 -Oktober 2012 -September 2012 -August 2012 -Juli 2012 -Juni 2012 -Mai 2012 -April 2012 -Mars 2012 -Februar 2012 -Januar 2012 -Desember 2011 -November 2011 -Oktober 2011 -September 2011 -August 2011 -Juli 2011 -Juni 2011 -Mai 2011 -April 2011 -Mars 2011 -Februar 2011 -Januar 2011 -Desember 2010 -November 2010 -Oktober 2010 -September 2010 -August 2010

KATEGORIER

-365 days -Anbefalinger & omtaler -Blogg -FAQ -Fotografi -Hud og pleie -Hverdag -Inspirasjon -klær og shopping -Mat & helse -musikk -outfits -polyvore outfits -Redigering / design -sminke og hår -Sommer favoritter -Ukens blogg -Videoblogger

FAVORITTER

Erica- Aurora- Anna Edwin- Caroline Maria- Håvard Kongstein- Leandra- Camilla- Krestiane


hits